US ROADTRIP 2018: Verliefd op San Fransisco deel 3

Op mijn derde dag in SF ben ik heeeeel langzaam opgestaan en heb ik rustig een rondje door de stad gelopen. Michiel en Isabelle gingen fietsen dus hadden we afgesproken om half 6 aan de overkant van de Golden Gate te meeten. Rond een uur of twee heb ik mijn auto opgehaald en ben ik richting de brug gaan rijden. Ik had al veel afgekeken bij de Ubers dus rijden in SF ging nu erg makkelijk. Ik ben eerst naar de view point aan de SF gereden. Hier had ik een aantal foto’s die ik al een tijdje in me hoofd had. Toen ik er rond liep wilde ik ook de foto van onderaf. Dit betekende de redelijk stijle rotwand klimmen. Nouwja alles voor het plaatje! Camera en statief in de rugtas en met beleid stap voor stap naar beneden geklommen. Na 10 minuten onderaan bij het strand lagen er een aantal mensen te zonnen.. toen de eerste wegsprong ontdekte ik dat het allemaal nudisten waren. Nadat de preutse man die zijn zaakje probeerde te bedeken nog net niet op zijn plaat ging zij ik maar “Don’t bother”  en liep ik snel het strand op. Alle blote mensen lagen dus tussen de rotsblokken verstopt. Nouwja… maak je dat ook weer mee. Het was gelukkig alle ongemakkelijkheid wel waard want ik heb hier wel de mooiste plaatjes gemaakt! Nadat ik nog 1 keer tussen de blote mannen de berg op klom snel de brug over gegaan.

Daar aangekomen bij het noordelijke view point kwartiertje gewacht op de rest, waar ik elke pose gezien heb die je maar op een foto kan aannemen. die chinezen zijn er maar wat goed in! kort daarna de rest weer ontmoet. hun hadden ondertussen heel de dag gefietst dus na wat pas en meetwerk hebben we de twee fietsen achterin mijn auto gekregen. Naar de top van de berg ten westen van de brug gereden om daar de zonsondergang te kijken en te fotograferen natuurlijk. We waren niet helemaal content met onze eerste foto locatie dus snel naar beneden gereden. helaas stond daar een gigantische file dus het was was geruzie om daar een plek te bemachtigen, gelukkig waren we nog op tijd. we stonden daar flink in de wind behoorlijk koud, maar wel de moeite waard! Isabelle moest ondertussen met de uber terug want die had een sollicitatie om op een huis, hond en wat kippen te passen. Dat was gelukt en zij heeft voorlopig lig gratis onderdak in SF. Ondertussen zijn ik en Michiel door gaan fotograferen tot een uur of 10, het was op de andere plekken uit de wind gelijk een jas minder koud. tussen 10 en 11 zijn we naar de stad gereden en hebben daar de fietsen en autos weer afgegooiden en als afsluiter hebben wij nog even korean BBQ gegeten. Voor 12 uur lagen we allemaal dood op op bed.

Morgen vertrek ik naar Yosemite national park, Michiel naar Nederland en Isabelle naar haar nieuwe huis. Leuke tijd gehad in SF maar ergens ben ik ook wel weer blij om de stad uit te gaan en weer lekker de natuur op te zoeken!

Overigens excuses voor het niet constituenten uploaden, internet is helaas niet overal even goed. :-)
right

Comments

comments

Share Post :

More Posts